ديگ پخت استخوان
ديگ پخت استخوان
دیگ فوق که جهت روغن گیری وپخت استخوان به کاربرده می شود. که ابتدا استخوان های خرده شده در قسمت بالای دیگ وارد می شود وپس از ورود بخار با فشار حداقل 6 بار به داخل جدار داخلی وخارجی سبب روغن گیری استخوان می شود و پس از روغن گیری اولیه بخار جدار داخل قطع وبخار جدار خارجی ادامه می یابد و آب روغن زیر دیگ خارج می گردد تا پس از خشک شدن استخوان پخته شده از دریچه خروجی تخلیه می گردد. جدار خارجی جهت جلوگیری از اتلاف حرارتی عایق کاری وباورق استیل 0.7 میلیمتر پوشانده شده است.
ظرفیت اسمی : 3000 لیتر
ظرفیت پخت : 1500 کیلوگرم
قطر خارجی : 1500 میلیمتر
ارتفاع : 3300 میلیمتر
توری استیل در وسط دیگ به همراه همزن
توان مصرفی : 5/5 کیلو وات