به منظور خيس دادن پر مرغ و آماده شدن جهت پركني به كاربرده مي شود كه بصورت تک، دو و یا سه مرحله ای قابل عرضه است.
مرحله اول مرغ با دمای 48 درجه سانتیگراد وارد می شود و پس از 40 تا 50 ثانیه خارج می شود که همزمان با خارج شدن مرغ با آب گرم شستشو می گردد و وارد مرحله دوم اسکالدر می شود که دما بین 57 تا 58 درجه است.
در ظرفیت های بالاتر قابليت افزايش به سه مرحله به راحتي امكان پذير است. ابعاد دستگاه متناسب با ظرفیت کشتار متغیر است و تعداد مراحل نیز به ظرفیت وابسته است.
– بدنه دستگاه تماماً استيل ضد زنگ، پايه هاي اصلي و پايه هاي نگهدارنده خط از استيل ضد زنگ، گرمايش به دو روش قابل اجراء است، یک روش تزريق مستقيم بخار بوسيله ديفيوزرها داخل آب است و روش دیگر استفاده از ژاکت بخار است که غیر مستقیم اب دستگاه را گرم می کند. سيستم كنترل اتوماتيك درجه حرارت توسط مدار چاپي و نمايشگر ديجيتال انجام می شود.
یک پوشش فوقاني جهت تقطيركردن بخارات حاصل از دستگاه با درب هاي متحرك جانبی تماماً از استيل ضد زنگ نیز تعبیه شده است.
دستگاه مجهز به ديفيوزر هوا در طول دستگاه جهت پايين آمدن وزن مخصوص آب و غوطه وري مرغ داخل آب گرم نیز است.
– انشعاب و ميزان آب مصرفي 1 اينچ 0.25 ليتر براي هر پرنده
– انشعاب و بخار مصرفي 1.14 اينچ و 300 كيلو بخار در ساعت با فشار 2.5 اتمسفر
– بلوئرهای هوا تيپ متناسب با ظرفیت و ابعاد دستگاه
– اين دستگاه داراي يك سيستم كنترل درجه حرارت آب مي باشد كه با دقت نیم درجه نسبت به درجه حرارت تنظيمي، درجه حرارت را بطور ثابت در تمام وان اسكالدر يكنواخت نگه مي دارد.